Πρόταση Franchise - Ωκεανός

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Κων/νος Κούκουλης

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1995 / 2015
Εταιρικά Καταστήματα: 3
Καταστήματα Franchise:
Σύμβαση: 10
Εμπειρία Franchise: ΟΧΙ

Ο Ωκεανός εισάγει μια νέα κατηγορία πολυδιάστατου καταστήματος, που λειτουργεί στη βάση του 3 σε 1 (cafe-bar-καφεκοπτείο),αποσπώντας μερίδια αγοράς, τόσο από την αγορά της καφεστίασης ,όσο και από την αγορά της διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου. Ένα concept, που παρόλο που είναι τόσο ξεχωριστό και καινοτόμο, εκκινεί από μια απλή ιδέα και εμπέεται από τον σεβασμό στην ελληνική παράδοση και αυθεντικές γεύσεις. Ο Ωκεανός "απενοχοποίησε" την ανάγνωση του φλιτζανιού, μέσα από ένα all day concept, που συγκέντρωσε εξαρχής πάνω του το ενδιαφέρων ενός πολυσυλλεκτικού κοινού, που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά.

Ο Ωκεανός είναι ένα καινοτόμο concept, που βασίστηκε στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ.... αλλά και σε μία συνήθεια που μας έρχεται από τα "βάθη" των αιώνων:Την ανάγνωση του φλιτζανιού.Εδώ η καφεμαντεία είναι δωρεάν,ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Αν η αναμονή είναι μεγάλη ,μπορείτε κάλλιστα να μελετήσετε κάποιο από τα περιοδικά & τα βιβλία της "αστρονομικής βιβλιοθήκης"

Μία πρόκληση για την συγκεκριμένη αγορά, είναι η αναζήτηση της διαφοροποίησης και η αποφυγή της ρουτίνας στη κατανάλωση. Όταν πρόκειται γι καθημερινή συνήθεια, μεγάλη μερίδα του κοινού φθάνει σε ένα σημείο κορεσμού, επιθυμώντας να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του. Είναι λοιπόν φυσικό, οι καταναλωτές να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στα νέα ξεχωριστά λανσαρίσματα, καθώς αναζητούν διαρκώς μια διαφοροποιημένη εμπειρία κατανάλωσης.

Έδρα:Διογένους 24, Θεσσαλονίκη, 54453
Γεν. Δ/ντής: Ιωάννα Μαντέλου
Τηλέφωνο:2315 502757
E-mail:
Royalties Franchise:5%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 1%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 95m2
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 85.000
Entry Fee Franchise: 15.000
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise:
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
Ωκεανός.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες Εγγραφές