Πρόταση Franchise - PIZZA FAN

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Χάρης Τρύφος

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1996
Εταιρικά Καταστήματα: 20
Καταστήματα Franchise: 7
Σύμβαση: Όση και η μίσθωση
Εμπειρία Franchise: Δεν κρίνεται απαραίτητη.

Η PIZZA FAN ιδρύθηκε το 1996. Βασισμένη σε ένα πελατοκεντρικό μοντέλο, ελέγχει όλεσ τις παραγγελίες της μέσα απο ένα υπερσύγχρονο Callcenter. Καθημερινά πραγματοποιεί έρευνα αγοράς και προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της. Έχει τελειοποιήσει ένα σύστημα Delivery - Take Away - Take a Piece. Με πολύ έντονη διαφήμηση και πρωτοποριακές τεχνικές προώθησης πωλήσεων και marketing έχει καταφέρει να δημιουργεί εξελίξεις και να προταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά.

Υπηρεσίες PIZZA FAN

Σε 65 τμ δημιουργήτε μια εστά πώληση που αυτόματα μέσα απο το Call Center δέχεται τη παραγγελία την ετοιμάζει και τη διανέμει. Επίσης γίνεται εφαρμογή σε ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις ή σε σημεία με περαστικό κόσμο. Είναι πολύ απλή διαδικασία παρακολούθησης και παραγωγής και ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι οι παραγγελίες παίρνονται κεντρικά, διανέμονται κεντρικά και η παραγωγική διαδικασία είναι απόλυτα τυποποιημένη μέσα απο τους ειδικούς τρόπους παραγωγής και ψησήματος που χρησιμοποιεί η εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα για μή εξειδίκευση.


Η Στρατηγική μας

Σκοπός της εταιρείας είναι ανα 65.000 χιλ. κατοίκους να δημιουργήσει μια εστία πώλησης στην Ελλάδα. Παράλληλα γίνονται επαφές και συζητήσεις για ανάπτυξη και εκτός συνόρων Ελλάδος.

Έδρα:Θρασύδουλου 3 & Λ. Πεντέλης 73, Αθήνα,
Γεν. Δ/ντής: Χάρης Τρύφος
Τηλέφωνο:210 6856400 , 210 6835929
E-mail:
Royalties Franchise:7%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 6%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 62 Τ.Μ.
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 80.000-100.000 Ευρώ
Entry Fee Franchise: 15.000 Ευρώ
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: Δυνατότητα χρηματοδότησης 50% - Leasing
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
PIZZA FAN.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες Εγγραφές